Beleef het in Beltrum!

Festunique; dit mag je niet missen! Straattheater, onderscheidende corsowagens, verrassende muziek en een spectaculaire kermis. Dat is het totaalconcept dat Festunique zo uniek maakt. Dit jaar op zondag 1 september 2019. Kaarten zijn aan de kassa (aan elke ingang van het dorp) te koop. De entreekosten bedragen €4,- per persoon en kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang. Er zijn ook voldoende parkeerplaatsen ter hoogte van de Mr. Nelisenstraat 17. Volg hiervoor de borden bij de ingang van Beltrum.

Festunique biedt iedereen gegarandeerd een complete dag uit, vol verrassingen en vertier. Zo kun je meegenieten van de meest bijzondere straattheateracts en swingende live muziek. Bewonder de adembenemende corsowagens, waar honderden bouwers vele duizenden uren vrijwillig aan werkten. Ze zijn maar wat trots om hun ‘dahliakunst op wielen’ tijdens Festunique te mogen laten zien.

Hieronder vind je het volledige programma:

Vergeet daarnaast ook niet het kermisterrein te bezoeken met de spectaculaire kermisattracties en gezellige feesttent!

Wil je meer weten over een specifieke act of het bloemencorso? Lees dan meer over één van de drie pijlers van Festunique:

Aftermovie Festunique

Festunique 2018 was prachtig; fantastische corsowagens, mooi straattheater en vooral heel veel gezelligheid. Check hieronder de aftermovie.

Foto’s van Festunique

Wil je nog meer een beeld krijgen van Festunique? Bekijk dan hier meer foto’s van Festunique