Festunique: dat mag je niet missen!

Straattheater, onderscheidende corsowagens, verrassende muziek, een oergezellige braderie en een spectaculaire kermis. Dat is het totaalconcept dat Festunique zo uniek maakt. Dit jaar op zondag 2 september 2018 vanaf 12:30 uur. Kaarten zijn aan de kassa (aan elke ingang van het dorp) te koop. De entreekosten bedragen €4,- per persoon en kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang. Er zijn ook speciale parkeerplaatsen gemaakt. Volg hiervoor de borden bij de ingang van Beltrum.

Festunique biedt iedereen gegarandeerd een complete dag uit, vol verrassingen en vertier. Zo kun je meegenieten van de meest bijzondere straattheateracts en swingende live muziek. Bewonder de adembenemende corsowagens, waar honderden bouwers vele duizenden uren vrijwillig aan werkten. Ze zijn maar wat trots om hun ‘dahliakunst op wielen’ tijdens Festunique te mogen laten zien.

Bekijk hier meer foto’s van Festunique 2017.

En wat dacht je ervan heerlijk te slenteren langs de tientallen kraampjes met leuke spulletjes, sieraden en kleding op de braderie? Vergeet daarbij ook niet het kermisterrein te bezoeken met de spectaculaire kermisattracties en gezellige feesttent!

Lees meer over één van de drie pijlers van Festunique: