Word jij de nieuwe sponsor van Festunique?

Festunique is hét evenement voor heel Beltrum! Met de 3 pijlers bloemencorso, straattheater & muziek is er ook deze editie, op zondag 2 september 2018, voor ieder wat wils. Achter de bouw van de corsowagens gaan ontelbare uren vrijwillige inzet schuil. Saamhorigheid is hierbij het sleutelwoord. De prachtige dahliawagens maken samen met het afwisselende straattheater en de diverse muziekacts Festunique tot de ultieme dag waar Beltrum trots op mag zijn!

Kwaliteit, vernieuwing, gezelligheid en saamhorigheid. Dat zijn en blijven de uitgangspunten van Festunique! Mede dankzij de bijdrage van sponsoren is het mogelijk ook dit jaar weer een fantastische editie van Festunique neer te zetten.

We hebben vier sponsorpakketten samengesteld. De sponsorpakketten bieden u de mogelijkheid tot adverteren en tevens onderstreept u door uw bijdrage uw binding met ons gewaardeerde en drukbezochte evenement. Daarnaast houden wij in oktober/november van 2018 voor alle sponsoren van dit jaar een sponsoravond waarbij gezelligheid en saamhorigheid centraal staan.

Heeft u interesse om sponsor te worden? Neem dan contact met ons op via sponsor@festunique.nl