Straattheater

Indrukwekkende theateracts in de Beltrumse straten

Op zondag 1 september 2019 waren in de Beltrumse straten indrukwekkende en hilarische theateracts te bewonderen. Het straattheater werd gehouden in de straten en pleinen in Beltrum. De acts vonden doorlopend plaats van 12:00 tot 18:00 uur.

Bekijk hier de foto’s van 2019.

Benieuwd naar de straatartiesten van 2019? Bekijk ze hieronder.

Festunique

Muziek

Arround 69

Jeugdherinneringen ophalen ten top, dat is wat ze gaan doen bij Around 69! Met hits van Chuck Berry, The Rolling Stones, CCR, The Kinks, Fats Domino en Bill Haley & The Comets zitten liefhebbers van old school rock ’n roll uit de fifties, sixties en seventies helemaal goed.

Festunique
Bekend van

Theater

Quattrobar

Wist je dat er dit jaar een super toffe act van Holland’s Got Talent naar Beltrum komt?! De spectaculaire, ‘gevaarlijke’ act De Quattrobar is dit jaar op Festunique te vinden! De mannen van deze turngroep gaan tijdens hun show tot het randje, en komen ze zó vervaarlijk dicht bij de mensen dat het lijkt alsof er elk moment één van de turners tussen het publiek kan belanden… Dat belooft wat!

Bekend van
Festunique

Theater

Close Act Theatre

Jij dacht zeker dat de dinosaurussen uitgestorven waren? Pas maar op, want de grootste dieren die ooit over de aarde liepen komen terug naar de eenentwintigste eeuw! Met een oorverdovend gebrul stormen de Saurussen door de menigte, op zoek naar voedsel om hun honger te stillen. Het publiek zal opgelucht ademhalen als de gigantische beesten planteneters blijken te zijn.

Festunique
Festunique

Theater

Duo Abbraccio - Hug You!

Ineens zijn ze er: vlak naast je, achter je, op je schoot… De twee bizarre en absurde personages van Duo Abbracio zullen tijdens Festunique doen wat zij het allerliefste doen: interactief omgaan met de toevallige voorbijganger waarop ze hun volledige act improviseren. Inclusief liefde, hartelijkheid, ontvoeringen en chaos, misschien wel vlak voor jouw ogen!

Festunique
Festunique

Theater

Tetratown

Ooit in een complete ‘recycle wereld’ geweest? Kom tijdens Festunique op bezoek in TetraTown, waar je versteld zal staan van wat je allemaal van een melkpak kunt maken. Neem plaats in de lekkere Tetra-strandstoelen onder de bijbehorende parasol en doe flink wat inspiratie op voor je eigen ontwerp.

Festunique
Festunique

Theater

Jonge Honden

Alle hondenliefhebbers verzamelen! Tijdens Festunique zullen er namelijk ‘Levensgrote Jonge Honden’ aanwezig zijn die hun gedrag afstemmen op het publiek. De honden luisteren naar de namen Hector, Fiffie en Blaffie en hebben ieder hun eigen specifieke eigenschap. Jong en oud mag met de honden spelen, mits je je braaf gedraagt

Festunique
Festunique

Theater

De Hofschminkers

Zonder schmink geen kinderfeest! Kinderen kunnen zich prachtig laten schminken bij De Hofschminkers die bovendien een heel goed
hart hebben. Alles wat zij verdienen gaat naar een goed doel. Of je nu een schattig bloemetje op je wang wilt of je hele gezicht wilt laten schminken, De Hofschminkers nemen voor iedereen de tijd.

Festunique
Festunique

Muziek

DJ Provo

Muziekliefhebbers kunnen verspreid door heel Beltrum hun hart ophalen, want ook op het Mariaplein zal het publiek muzikaal vermaakt worden. Plaatjes draaien vanuit het sfeervolle Sleurhutje, dat is wat DJ Provo (Marco Krabbenborg) zondagmiddag zal doen. Gezelligheid gegarandeerd.

Festunique