Straattheater

Indrukwekkende theateracts in de Beltrumse straten

Op zondag 1 september 2024 worden de Beltrumse straten verblijd met indrukwekkende en hilarische theateracts. Het straattheater is onderdeel van het bloemencorso.

Bekijk hier de foto’s van 2023.

Check hieronder wat het programma van 2023 was.

Theater

-

Bartenders d’Helluxe

Twee hyperactieve en in metal-outfit geklede bartenders laten het publiek uit hun dak gaan met hun knotsgekke, interactieve act. Onder het genot van bekende heavy metalliedjes, misleidende drankjes en interactieve goocheltrucs zorgen ze voor de perfecte mix!

Theater
Theater

-

Directie & co - Multiples

Een groep oude mannen is samen op pad. Hun uiterlijk en manier van bewegen is identiek. Zijn ze bang om uit de toon te vallen? Multiples toont een serie van scènes uit het leven van deze mannen, in een bijna surrealistische verstilling. Ze laten ons, met een flinke knipoog, de absurditeiten van hun bestaan zien.

Theater
Theater

-

Race Bob

Als een held rondrijden in een botsauto en ondertussen meisjes versieren. Wie heeft daar als puber niet over gedroomd? Ehh… de mannen van Race Bob niet. Maar nu beseffen ze wat ze gemist hebben, en maken ze met hun supersize flashy botsauto en dreunende disco-beats de omgeving onveilig…

Theater
Theater

-

Levend Bankstel

Op het Levend Bankstel kunt u onderuit zakken om uit te puffen of om te genieten van het neobarokke meubelstuk dat kijkt, fronst, wenkt, zwijgt, fluistert of gebaart. Links en rechts voelen zich overal thuis en laten zich graag verhuizen. Ze hebben alle wijsheid in pacht maar van koetjes en kalfjes weten ze ook het fijne. Deze canapé voor twee kletst gezellig met u mee!

Theater
Theater

-

De Vuilnisfanfare

Dit is een wandelende aandachttrekker. Het ziet er gek uit en is interactief. De Vuilnisfanfare marcheert vrolijk rond. Maar omdat ze geen officiële tambour-maître hebben, proberen ze het publiek voor het karretje te spannen. Het resultaat? Een vrolijke gekte!

Theater
Theater

-

Reuzenbellen feest

Laat je meevoeren en waan je in een sprookjes bellenblaaswereld. Onder begeleiding van toverachtige muziek maakt deze bellenblaas artiest de mooiste zeepbellen. Maar dit kan ze niet alleen. Met behulp van kinderen wordt deze bellenblaasshow magisch!

Theater
Theater

-

Sleutelspel

Een glazen kluis. Een felbegeerde hoofdprijs. Maar ook 32 genummerde vakjes met daarin allemaal verschillende sleutels. Wie weet de kluis te kraken? Doe gerust een poging, het is de moeite meer dan waard…

Theater