Live muziek

Dansen tot je voeten pijn doen of lekker rustig luisteren naar mooie klanken

Onder het genot van een drankje samen genieten van heerlijke muziek, dat kan uitstekend op Festunique! Muziekliefhebbers zijn bij Festunique aan het juiste adres. Op de diverse podia treden verschillende artiesten op. Van rock & roll en pop tot aan de meezingers van Normaal, er is voor ieder wat wils! Benieuwd naar de artiesten? Klik op de button hiernaast voor het tijdschema waarin je kunt zien welke artiesten er komen en waar zij zullen spelen. Hieronder staat het muziekprogramma van 2017. Het muziekprogramma voor 2018 volgt zo snel mogelijk.

Feesttent

Aanvang 17:00 uur

“Old Ni-js”

Op zondagmiddag om 17:00 uur treedt de Achterhoekse band Old Ni-js op in de feesttent. Beltrummer Willem Ter Horst en zijn muzikale vrienden spelen het dak eraf!

Feesttent
Jachthut

Aanvang 19:00 uur

“Bad Timing”

Bad Timing, bestaande uit muzikanten uit Lichtenvoorde en Zieuwent, is inmiddels een bekend gezicht geworden in de Achterhoekse muziek-scene, zowel als band als individuen. Het trio wordt gevormd door Maurice Paul, drums en zang, Mart Hillen, gitaar en banjo en Glenn Lansink, gitaar en zang. Typerend voor Bad Timing is de meerstemmige zang, gebruik van verschillende instrumenten en een breed repertoire aan herkenbare muziek, van nieuw tot oud uit de meest uiteenlopende genres. Nummers worden aangepast en op akoestische wijze vertaald.

Jachthut
Feesttent

Aanvang 21:00 uur

“DJ Bacchie"

Dennis Haarlink, beter bekend als DJ Bacchie, is al ruim 10 jaar actief als professioneel allround DJ en in die tien jaar is zijn motto altijd hetzelfde geweest; hij wil ieder feestje, hoe groot of hoe klein het ook is, tot een feest maken. Het ene feest is niet te vergelijken met het andere, want ieder feest is uniek.

Feesttent
Muziekwagen De Dorpsstraat

Aanvang 14:00

"Twenty Sicks"

Zwarte cross, 3FM, Paaspop...het trio Twenty Sicks struint alle Nederlandse podia af met hun energieke show. Van meezingers uit de sixties tot recente klassiekers, Twenty Sicks geeft een eigenwijze swing aan ieder nummer. Contrabas, gitaar en drums, meer heb je niet nodig!

Muziekwagen De Dorpsstraat
Podium Voslaan

Aanvang 12:00

"Die Stadlfreunde

De Stadlfreunde hadden altijd al een passie voor volksmuziek.
Afzonderlijk speelden de leden van de groep Jans, Mans, Jeroen en Robert al harmonica, gitaar en bas.
Ook werden vele festivals bezocht om ervaring op te doen.
Dit is sinds enkele jaren uitgegroeid naar een vrolijke volksmuziek groep met een breed repertoire aan Polka’s, meezing walsen, eigen Twentse teksten en activiteiten.
Luister, haak in en feest gezellig mee met Die Stadlfreunde.

Podium Voslaan
Meer muziek?

Bekijk het programma voor maandag en dinsdag!

“Volksfeest"

Naast Festunique is er meer muziek tijdens het Volksfeest. Bekijk hier het programma voor de maandag en dinsdag.

Meer muziek?