Volksfeest

Van zondag 6 tot en met dinsdag 8 september vieren we voor de 140ste keer het Beltrumse Volksfeest en wordt alweer het 60ste bloemencorso georganiseerd. Vele vrijwilligers maken iets moois van deze traditie met Festunique op zondag, de kermis op het feestterrein, de volks- en kinderspelen, het muzikale programma en nog veel meer. Dit alles met als doel om jong en oud samen te brengen. 

We trappen het Beltrumse Volksfeest af met Festunique op zondag. Het gevarieerde en spectaculaire programma bestaat natuurlijk uit het bloemencorso. Daarnaast staat het dorp bol van de spraakmakende artiesten, (live) muziek en theateracts. Binnenkort vindt u het volledige programma en het laatste nieuws op www.festunique.nl.

Onderdeel van het Beltrumse Volksfeest is de kermis. Waarbij we de toezegging hebben gekregen van o.a. de Cake Walk.

Meer informatie over Festunique 2020 volgt zodra deze bekend is. Hieronder zie je de muzikale invulling van Festunique 2019:

Zondag 1 september:
Middag (buitenpodium):

Middag (grote tent):

Avond (klein tent):

Avond (grote tent):

Avond (grote tent):

Lara Leaves

DJ Kay Heezen

Twenty Sicks

Bandje Speciaal

Pim Pam Pompen

www.laraleaves.com

www.twentysicks.nl

www.bandjespeciaal.nl 

www.pimpampompen.nl

 

 

Maandag 2 september:
Middag (grote tent): Summerland www.summerland.nl
Middag (kleine tent):

Avond (grote tent):

Free-line

Boh Foi Toch

www.freeline-music.nl

www.bohfoitoch.nl

 

 

Dinsdag 3 september:
Middag (grote tent):

Middag (kleine tent):

Millenium

Pep & Freeline

www.millenium –showband.nl

www.freeline-music.nl

Avond (kleine tent): “Blue Sensation”

 

De indeling van het terrein zal dit jaar een kleine verandering ondergaan, de kleine tent wordt weer omgetoverd tot een nieuw thema en zal vrij toegankelijk zijn tijdens de kermisdagen. 

Op maandag start het programma om 11.00 uur met de officiële opening door de (loco)burgemeester van de gemeente Berkelland. Voorafgaand hieraan is het ringsteken en het kinderspelspektakel al begonnen. Net als vorig jaar zal er alleen ringsteken te fiets zijn. De informatiebrief over het kinderspelspektakel wordt voor de vakantie, via de basisschool, uitgedeeld. Net als vorig jaar zal de Seniorenkermis plaatsvinden in de kleine tent. Vanaf 10.30 uur staat de koffie met een tompouce klaar!

Ook dit jaar zijn er weer gratis SVB-Euro’s voor de basisschoolkinderen. Deze worden op maandagochtend uitgedeeld. Heeft u kinderen die naar het speciaal onderwijs óf een basisschool buiten Beltrum gaan, geeft u dit dan door aan één van de leden van SVB die langs komen voor de collecte. Zij zorgen ervoor dat u de SVB-Euro’s thuis ontvangt.

De dinsdag zal weer beginnen met een dorpsontbijt. Van 9.30 uur tot 11.00 uur kan er ontbeten worden in de tent. Tegelijkertijd kunt u zich opgeven voor het vogelschieten dat om 10.00 uur begint. Voor de kinderen van 4 tot 10 jaar is er in de klein tent een theatervoorstelling verzorgd door Peer Tof theater.

Bekijk hier de foto’s van het Volksfeest 2018