Nieuws

De Quattrobar is dit jaar op Festunique

Wist je dat… er dit jaar een super toffe act van Holland’s Got Talent naar Beltrum komt?! In dit razend populaire RTL programma laten veelzijdige talenten (van zangers tot hondenfluisteraars en alles daar tussenin) aan de jury zien wat ze in huis hebben. En de spectaculaire, ‘gevaarlijke’ act De Quattrobar is dit jaar op Festunique te vinden!

Volgens @lindanieuws gingen de mannen van deze turngroep tijdens hun show tot het randje, en kwamen ze zó vervaarlijk dichtbij de mensen dat het leek alsof er elk moment één van de turners tussen het publiek zou belanden. Dat belooft wat…

Dit is wat de getalenteerde heren zelf zeggen over hun act: “Wij zijn een groep enthousiaste turners uit het noorden van Nederland. Bijna allen zijn wij (ex)-turners die op landelijk niveau wedstrijden hebben gedaan. De Quattrobar is geboren uit een drang om naast de puur individuele sport die turnen is ook samen iets te ondernemen op sportief vlak. De stap om vervolgens de Quattrobar te bouwen kwam voort uit het creatieve brein van een van de Quattrobar team leden.”

Nieuwsgierig geworden? Snappen we! Als voorproefje kun je de Holland’s Got Talent auditie van Quattrobar alvast bekijken: