Nieuws

Nieuwe opzet publieksprijs

NIEUWS: de opzet van de publieksprijs zal dit jaar anders zijn! Zoals de meesten van jullie ongetwijfeld zullen weten, wordt er aan de hand van het bloemencorso elk jaar – naast een juryprijs – een publieksprijs uitgereikt. Dit jaar wordt het verzamelen van ‘stemmen’ vanuit het publiek voor het eerst anders aangepakt. Dit is besloten naar aanleiding van verschillende op- en aanmerkingen op het stemmen middels stembriefjes en SMS. En Festunique zou Festunique niet zijn als we niet openstonden voor nieuwe, verfrissende ideeën!

Benieuwd naar de nieuwe opzet? Het zit zo:

Bij elke entreelocatie van Festunique wordt een aantal willekeurige mensen (bij voorkeur niet-Beltrummers) gevraagd om de corsowagens te klasseren van nummer 1 tot en met nummer 10. Ook wordt er op het stembiljet gevraagd om de allermooiste kinderwagen in te vullen.

Maar mensen, dit is nog niet alles. Het leukste van deze verandering is wel dat de uitreiking van de publieksprijs dit jaar al op ZONDAGAVOND +/- 18.15 uur plaatsvindt! De uitreiking van de juryprijs zal zoals gebruikelijk op de maandagochtend zijn.