Nieuws

Aanmelden ‘Feestterrein’ 2021

Zoals op 18 augustus is gecommuniceerd moet je je dit jaar vooraf aanmelden voor het ‘feestterrein’ van 2021. Beltrummers of mensen met een binding met Beltrum hebben tot en met woensdag 25 augustus 20:00 uur de tijd om zich aan te melden. Daarna wordt door de organisatie geïnventariseerd hoeveel aanmeldingen er zijn voor welk moment, zodat we dit goed kunnen gaan organiseren. Je krijgt later een bevestiging of afwijzing van je aanmelding. De kosten voor het feestterrein zijn €5,- per dag. De kermis & wandel/fietsroute zijn gratis te bezoeken. Verdere informatie staat in het formulier, lees dit goed door.

Een paar belangrijke mededelingen met betrekking tot de aanmeldingen voor het feestterrein;

– Je hebt nog tot en met woensdagavond 25 augustus 20:00 uur de tijd om je aan te melden.

Inmiddels zitten alle dagen boven de grens van 750 aanmeldingen. Mooi dat er zoveel aanmeldingen zijn, maar dit houdt ook in dat we dus elke dag mensen (tot onze spijt) moeten afwijzen en niet binnen kunnen laten tot het feestterrein om te blijven voldoen aan de grens van max 750 bezoekers per dag.

– Voor het terras van Dute zijn nog wel enkele plekken beschikbaar. Het terras van de Spilsoos is ook 3 dagen geopend.

Daarnaast nog een aantal reacties op vaak voorkomende vragen in het opmerkingsveld van het formulier:

– Wanneer krijg ik bericht of ik wel of niet wordt toegelaten?
Hier krijg je op zondag 29 of maandag 30 augustus per mail bericht van.

– Waarom is het niet mogelijk om met een groep op te geven?
Voor de GGD is het bij eventueel bron- en contactonderzoek nodig om een volledige lijst van bezoekers te hebben. Deze krijgen we door iedereen zich persoonlijk te laten opgeven.

– Waarom kun je als stel/partners van elkaar niet tegelijk opgeven?
Zie het bovenstaande antwoord. Uiteraard gaan we ons best doen om stellen/partners op dezelfde dag wel/geen toegang te geven, zodat je niet afzonderlijk feest hoeft te vieren.

– Wordt er ook nog geselecteerd/gekeken op aanmeldingen van mensen uit dezelfde vriendengroep?
We gaan ons uiterste best doen, maar kunnen helaas niemand garantie geven. We hopen daarbij op jullie begrip.

– Waarom kun je je niet aanmelden voor een dag deel? Hierdoor zouden oudere generaties overdag kunnen en jongeren ’s avonds.
Nee, dit mag volgens de landelijke regels niet omdat deze 750 man telt per dag en dus niet per dagdeel. Als je alleen ’s middags komt tel je dus als bezoeker ook mee voor de avond (of je nu wel of niet komt).

– Wordt de 24 uur van een negatieve test gehandhaafd?
Ja, deze zullen we gaan handhaven en hier worden geen uitzonderingen op gemaakt. We zijn verplicht om de landelijke regels te volgen en daardoor een veilige bubbel te creëren.

– Tellen alle leeftijden mee in de groep van max. 750 personen?
Ja, de landelijke regels zijn dat iedereen vanaf 0 meetelt in het aantal personen. Vanaf 13 jaar is een corona toegangsbewijs verplicht.

Naast het feestterrein is ook café Dute op zondag 5 en maandag 6 september geopend en de Spilsoos op zondag 5, maandag 6 en dinsdag 7 september geopend.

Aanmelden is niet meer mogelijk. Voor vragen, neem dan contact met ons op.