Nieuws

Winactie: Gouden XXL Dahlia

Ga met al je vrienden, familie en buren gratis naar Festunique (incl. zak munten!)!

Op zondag 2 september 2018 vanaf 12.30 uur is het weer zover: Festunique in Beltrum! Geniet van de meest bijzondere straattheateracts, verschillende foodtrucks, swingende live muziek en bewonder de adembenemende corsowagens, waar honderden bouwers vele duizenden uren vrijwillig aan werkten. Dit jaar wordt het een bloemencorso met een gouden randje, want er zitten toch geweldige corsowagens en acts tussen… Dit jaar mag je het écht niet missen!

Wil jij dit jaar gratis naar Festunique? Maak dan een originele, supergave en unieke foto, selfie of video met deze Gouden Dahlia en zoveel mogelijk mensen (dit mogen er 2, 10, maar ook 100 zijn)! Als winnaar gaan jullie vervolgens ALLEMAAL gratis naar het festival, genieten van al het moois wat Festunique jullie te bieden heeft en na de tijd gaan jullie gezellig wat naborrelen dankzij die ZAK VOL met MUNTEN die je er bij krijgt!

De Gouden Dahlia zal de regio rondgaan de komende weken, maar de eerste locatie is het vertrouwende Mariaplein in Beltrum.

Hoe verloopt deze wedstrijd? Maak een originele foto, selfie of video en stuur hem op naar de Facebook pagina van Festunique Beltrum óf verstuur je foto naar info@festunique.nl. Alle inzendingen worden verzameld en uiteindelijk wordt er een winnaar gekozen die de prijs op kan halen. Jij en je vrienden, familie, buren gaan gratis naar Festunique met een zak vol munten! Wie wil dat nu niet?