‘Festunieker’ dan ooit!

Waarschijnlijk hebben jullie reeds vernomen dat het corso zoals we dit kennen, dit jaar is afgelast. We vinden dit natuurlijk ontzettend jammer, maar Festunique zou Festunique niet zijn als we niet met een alternatief zouden komen. Op deze pagina willen we jullie informeren én enthousiasmeren voor de nieuwe invulling van kermiszondag (en zaterdag): Festunieker!

Opgeven kan via het onderstaande formulier:

Alternatief corso

Met een gemotiveerde werkgroep bestaande uit een groep wagenbouwers, corsocommissie en bloemencommissie, hebben we de afgelopen tijd onze schouders eronder gezet en een alternatief corso georganiseerd. Dit houdt in dat we een route uitgestippeld hebben, waarlangs diverse dahliakunstwerken in het thema ‘Vrijheid’ te bewonderen zijn.

De route is zowel per fiets als per auto begaanbaar, strekt zich over meer dan 18 km in het mooie buitengebied van Beltrum en is op zaterdagavond 5 september (van 20:00 uur – 00:00 uur) en zondag 6 september (van 10:00 uur – 22:00 uur) af te leggen. Op zaterdagavond zal burgemeester Joost van Oostrum het alternatief corso openen bij De Hassinkhof.

De start is bij Dute, Spilman, Het Noasman of Halfweg. Hier kun je op 5 en 6 september ook een routeboekje ophalen. Om deel te nemen dien je je op te geven via de onderstaande link. Deelname is gratis, wel vragen we jullie om een vrije gift (je hebt hier mogelijkheid toe bij de diverse startplekken).

Festunieker dan ooit

Geen coronavirus kan de Beltrumse creativiteit en gemoedelijkheid temmen, om die reden kunnen we jullie dan ook garanderen dat de route een hele belevenis gaat worden! Wil je na afloop het alternatief corso nog eens goed laten bezinken, dan kan dit op het terras van de startpunten. Reserveren bij de desbetreffende horecagelegenheid is gewenst.

Belangrijkste informatie alternatief corso ‘Festunieker’

  • Alternatief corso op zaterdagavond 5 (20:00 tot 24:00 uur) en zondag 6 september (10:00 tot 22:00 uur).
  • Route per fiets én per auto af te leggen (> 18 km).
  • Om deel te nemen dien je je op te geven via de onderstaande link.
  • Deelname is gratis, wel vragen we om een vrije gift die staat bij een startpunt.
  • De start is bij Dute, Spilman, Het Noasman of Halfweg.

Opgeven kan via het onderstaande formulier:

Contactgegevens voor reservering bij horecagelegenheden langs de route:

Wij kijken uit naar een gezellig samenzijn en verwelkomen jullie graag op 5 en/of 6 september. Vergeet niet de Beltrumse vlag uit te hangen!

Feestelijke groet,

Organisatie Festunieker